Czy ktoś przerobił swojego Nissana Xterra na kemping? Wyjął siedzenia i zrobił miejsce do spania z małą kuchnią? Chcę podróżować i biwakować moim Xterra i myślę, że fajnie byłoby używać go jako kampera.
LOL! Mam nadzieję, że nie wiesz tego z doświadczenia.Uważam, że jeśli naprawdę nie masz węchu, Xterra jest za mała na kuchnię lub toaletę.
Casper's jest niezwykle miły! Widziałem to w wątku i jestem naprawdę zdumiony i mam nadzieję, że pewnego dnia będę miał coś podobnego (duże psy i wszystko!)Ta strona może dać ci kilka pomysłów. Expedition Portal Sprawdź konfigurację Jasona (WolfmanX). eXpeditionXterra. Jest w twoim lokalnym klubie na sccxterra.com. Ponadto nasz własny Josh (Casper) ma świetny sprzęt kempingowy. Wątek budowy Caspera Będziesz musiał przejrzeć strony w wątkach budowy, aby przejść do udogodnień kempingowych.
![]()
Przynajmniej nie z części toaletowej. Zdrowy rozsądek mówi mi, żebym nawet nie próbował. To powiedziawszy, pamiętam, że Brian (Xtoolbox) woził przenośną toaletę chemiczną z tyłu swojego X do użytku przez swoje dwoje małych dzieci. Biorąc pod uwagę niektóre szlaki, którymi jeździliśmy, albo miał bardzo bezpieczny system zatrzaskowy, albo miał o wiele więcej tolerancji niż ja.LOL! Mam nadzieję, że nie wiesz tego z doświadczenia.![]()
Rockin, Josh (casper), który również pochodzi z 4x4norcal.com, ma cholernie dobry sprzęt (proszę wybaczyć francuski) Samochód holowniczy, którego używa podczas naszych wycieczek, jest absolutnie wspaniały. Nie wspominając o jego SAS'd x. Ci z nas z 4x4norcal zrobili spotkanie w East Bay i miałem przyjemność poznać go i jego (teraz odpoczywającego towarzysza/przyjaciela (porthos) RIP Porthos. Naprawdę miły, kompetentny facet. (Trzymaj się Josh, jesteśmy tu dla ciebie, człowieku.)Ta strona może dać ci kilka pomysłów. Expedition Portal Sprawdź konfigurację Jasona (WolfmanX). eXpeditionXterra. Jest w twoim lokalnym klubie na sccxterra.com. Ponadto nasz własny Josh (Casper) ma świetny sprzęt kempingowy. Wątek budowy Caspera Będziesz musiał przejrzeć strony w wątkach budowy, aby dostać się do udogodnień kempingowych.
![]()
Całkowicie zerżnąłem to ze strony Mechpatta na Facebooku, ale byłoby wspaniale to mieć. Mam nadzieję, że to zobaczy i będzie mógł dostarczyć więcej informacji.
![]()
Właśnie przeszukiwałem forum, próbując dowiedzieć się, gdzie najlepiej zamieścić BEZPŁATNE rozdanie niestandardowego schowka/zestawu kuchennego do biwakowania dla Xterry pierwszej generacji, kiedy natknąłem się na tę wzmiankę. Hej, to MY!Jest para, która przerobiła swojego X z 04 roku w celu odbycia podróży poślubnej z otwartym zakończeniem. Przejechali z San Francisco do Panamy w ciągu 5 miesięcy, jak sądzę. Zamieścili kilka pytań na forum kilka lat temu i zachowałem link do ich strony (nawiasem mówiąc, świetna lektura). Kilka naprawdę świetnych pomysłów, które mogą Cię zainteresować.
http://www.advodna.com/2009/12/vehicle.html