Nissan XTerra Forum banner

1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
17 Posts
Discussion Starter #1
So a week after my two inch body lift was successfully installed the CEL lit up. get the codes read and cleared at autozone. 15 minutes later they come back on. So back to the Zone... print it off and here are my codes

P0328 Knock sensor 1 circuit high input
P0441 Incorrect Purge Flow
P0455 EVAP emission system leak detected
P1448 Vent Control Valve


any sugguestions? Fuel cap is tight cant find any fuel leaks and it still runs just fine!!
 

·
Premium Member
Joined
·
8,519 Posts
Forget the K/S
You could have stretched and broke the EVAP hose behind right rear inter fender.
 

·
Administrator
2000 Xterra XE 4x4 3.3L AT
Joined
·
9,323 Posts
Forget the K/S
You could have stretched and broke the EVAP hose behind right rear inter fender.
This^^

In the PS fender well you will find a largish metal plate attached to the frame, remove the bolt that secures it and behind it you are going to find 3 lines ,IIRC< held in place by a bracket. Some of those hoses are going to be broken. You need to drill and tap a new hole for that bracket and move it up when you do a BL or the lines can fracture. One of thos lines is a fuel line so it needs to be done.

Ignore the arrows but you can see the three lines in the left of this photo.

 

·
Registered
Joined
·
17 Posts
Discussion Starter #4
You sir are a badass!! Thank you! i look there it was not even $2 later its fixed and my coes are all gone!! thank you.
 
1 - 4 of 4 Posts
Top