07 xterra cranks but won't start - Nissan Xterra Forum
Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 09-22-2010, 07:59 PM Thread Starter
Join Date: Sep 2010
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
2007 Xterra
tonyxterra1 is on a distinguished road
Angry 07 xterra cranks but won't start

I have a 2007 xterra SE with 60k miles won't start but will crank
things i have done:
replace battery, replace positive terminal, ck to see if fuel pump is working, how, i got somebody to turn key to the second position while i was by gas tank to hear it turn, ck all fuses and relays on engine comp. and inside glove box on the right side they all were good,try both keys unlock and lock car several times, took one of the coils out and put another spark plug to see if there was spark and [B][U]there is no spark why that I don't know my guess is that the crank position sensor is bad what you guys think could be the problem? thanks for your time
tonyxterra1 is offline  
2007 Xterra

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Nissan Xterra Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Forum Jump

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off