It Won't Start!!! - Nissan Xterra Forum
Post New Thread
Threads in Forum : It Won't Start!!! Forum Tools Search this Forum
  Rating Thread / Thread Starter Last Post Reverse Sort Order Replies Views
 
I have been having issues with my 04.
04-24-2017 10:39 AM
by Tracy Root Last Post
1 493
 
Sounds like your mechanic is on the
04-06-2017 11:53 AM
by smason54321 Last Post
5 392
 
I'm glad that I was able to help you
03-23-2017 09:25 PM
by PJ_X Last Post
5 720
 
The no code situation is curious. You'd
03-22-2017 11:26 AM
by JLBinHSV Last Post
5 504
 
Im having the same problems. New
03-20-2017 04:29 PM
by A_Villa01 Last Post
5 977
 
I have a 2000 Xterra with about 240,000
03-20-2017 11:59 AM
by A_Villa01 Last Post
0 313
 
Hello all I have a 2001 Nissan
03-16-2017 06:35 PM
by 2001xterraXE2001 Last Post
0 260
 
4x4 lo, transmission 4x4 LO
sensor staying on is not the problem.
02-28-2017 10:34 PM
by Yashwant Chauhan Last Post
2 681
 
It WAS the crankshaft position sensor!
02-05-2017 06:41 PM
by Estelle_is_her_nameO Last Post
7 938
 
Make sure to replace the tensioner
01-30-2017 12:43 AM
by fily242000 Last Post
7 729
 
After a very cold overnight cold soak
01-27-2017 10:32 AM
by Jmb99 Last Post
0 342
 
Happen to remember what the plug looked
01-25-2017 05:23 PM
by Estelle_is_her_nameO Last Post
2 974
 
Hello. My husband just called me
01-17-2017 08:09 AM
by Smurfyracer Last Post
0 529
 
Hard or No Cold Starts (Multi-page thread 1 2 3 ... Last Page)
Took it to Nissan and they were no help
01-10-2017 11:23 AM
by Hubbs Last Post
33 10,598
 
Never thought of that good call
12-23-2016 08:31 PM
by cbxterra Last Post
8 1,145
 
it was the 100 amp fuse.
12-20-2016 07:54 AM
by topher5150 Last Post
2 901
 
Have you been able to get an OBDII code
11-10-2016 09:06 PM
by profiler Last Post
1 937
Unhappy
2004 nissan xterra, distributor, timing belt, won't start 2004 Xterra died all of a sudden
yes that shows that the cam on at least
11-10-2016 09:02 PM
by profiler Last Post
1 859
 
Anytime! And good luck!
11-05-2016 05:54 PM
by Terran Last Post
3 660
Unhappy
Ok so in April I bought a 2003 Xterra,
09-12-2016 01:16 PM
by GiveMeHopeXterra Last Post
0 971
Post New Thread

Display Options Currently Active Users Moderators
Showing threads 1 to 20 of 489 8 (0 members & 8 guests) Moderators : 1
 
Forum Tools Search this Forum
Mark This Forum Read
View Parent Forum
Search this Forum :

Advanced Search

New posts New posts More than 15 replies or 150 views Hot thread with new posts
No new posts No new posts No new posts Hot thread with no new posts
Closed Thread Thread is closed  

 
Forum Jump

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off